Snoeiservice voor bomen

Boomverzorging

Boomverzorging nodig? Kijk dan niet verder dan Koster Tuin & Interieur. Wij hebben een team van volledig gekwalificeerde boomverzorgers die gespecialiseerd zijn in goed boomonderhoud. Ze zijn goed thuis in de praktijk van het cultiveren van bomen, het diagnosticeren van problemen, het voorkomen dat bomen omvallen en het bestrijden van inwendig verval.

Onze boomverzorgingsdiensten omvatten

Bomen trimmen en snoeien

Behoud de gezondheid en schoonheid van uw bomen. De overbodige, door insecten aangetaste takken worden verwijderd die de bomen schade toebrengen en hun bloei belemmeren. Voor het snoeien van bomen wordt geavanceerde apparatuur gebruikt om het proces gemakkelijker en sneller te maken. Uitstekend snoeiwerk is essentieel om de groei van bomen te bevorderen. De professionals van Koster Tuin & Interieur garanderen een lange levensduur van de bomen.

Boomgezondheidsbeheer

Het beoordelen van het welzijn van uw boom is de noodzaak van de situatie. Wij geven uw bomen wat extra zorg en liefde om hun levenscyclus te verbeteren. Het boomgezondheidsbeheer door onze vakkundige boomverzorgers omvat het snoeien van cipressen, diagnoses, bodemverzorging en het verwijderen van beschadigde takken. Je krijgt ook voortdurend zorg en advies.

Boombekabeling en verstevigingsdiensten

We zorgen ook voor leuningen en scheuren. Deze proactieve techniek werkt effectief om bomen met een zwakke structuur stevig te ondersteunen. Bomen bekabelen en verstevigen wordt voornamelijk gedaan om bomen te beschermen tegen barre weersomstandigheden en zwaar gebladerte. Onze diensten voor het veilig installeren van verstevigingen worden uitgevoerd door getrainde technici.

Verwijderen van bomen en boomstronken

Of het nu is om uw eigendom te beschermen of om uw eigendom esthetischer te maken, wij helpen u met het succesvol verwijderen van bomen. We verwijderen bij voorkeur beschadigde of uitgeholde bomen en ontwortelen de boomstronken om de veiligheidsnormen te handhaven.

Als je je zorgen maakt over het risico van aansprakelijkheid voor eigendommen, huur dan onze experts in boomverzorging in Haarlem in.

× Hoe kunnen we u helpen ?