Geniet van de harmonie van natuurlijke beplanting in onze tuinontwerpen - Kostertuin staat voor duurzaamheid en schoonheid.

Interieur Renovatie

Interieur Renovatie

Met Kostertuin & Interieur, uw toonaangevende bestemming voor uitgebreide interieur renovatiediensten in Nederland. Van deskundige installatie van vloerverwarming tot nauwkeurig leggen van nieuwe PVC-vloeren, ons bekwame team behandelt elk aspect van uw project met precisie en professionaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch werk, loodgieterswerk, bouw van nieuwe wanden en uitbreidingen, stukadoorswerk, schilderen, stijlvolle toiletrenovaties en innovatieve cinwalls-oplossingen. Met onze toewijding aan vakmanschap van hoge kwaliteit en klanttevredenheid, maken we uw renovatiedromen werkelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op om uw ruimte met vertrouwen te transformeren.

Schitterende tuinpaden aangelegd door Kostertuin, uw specialist in tuin- en bestratingswerk.

Transformeer uw Ruimte met PVC-vloeren en Vloerverwarming

Een kleurrijke bloemenborder in onze tuinontwerpen, vakkundig gerealiseerd door Kostertuin.

PVC-vloeren bieden een duurzame en stijlvolle oplossing voor elke ruimte. Met een breed scala aan ontwerpen en kleuren, combineren ze functionaliteit met esthetiek voor een moderne uitstraling. Onze vloerverwarmingssystemen voegen extra comfort en efficiëntie toe aan uw huis of bedrijf, waardoor u kunt genieten van gelijkmatige warmteverdeling en energiebesparing. Laat ons ervaren team uw ruimte transformeren met hoogwaardige PVC-vloeren en vloerverwarming.

Verfris uw Toilet: Professionele Toiletrenovatiediensten


Ontdek de elegantie van onze stijlvolle terrasverharding - Kostertuin levert vakmanschap in bestratingswerk.

Transformeer uw toilet met onze professionele toiletrenovatiediensten. Van het vernieuwen van sanitair tot het opfrissen van tegels en accessoires, wij zorgen voor een stijlvolle en functionele upgrade die uw verwachtingen overtreft.


Een groene oase gecreëerd door Kostertuin - uw betrouwbare partner voor tuinontwerp en -aanleg.

Wij hechten grote waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn bij al onze grondwerkzaamheden. Onze aanpak zorgt niet alleen voor een solide basis, maar draagt ook bij aan een gezonde en veerkrachtige omgeving.

Vergroot uw Leefruimte: Expert in Uitbreidingen en Dakkapelrenovaties


Een strakke en eigentijdse tuinaanleg door Kostertuin, uw specialist in modern tuinontwerp.

Ontdek onze uitbreidings- en dakkapelrenovatiediensten voor het creëren van extra ruimte en licht in uw huis. Of het nu gaat om het toevoegen van een extra kamer, een leefruimte op zolder of het vergroten van uw woning, wij leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan uw behoeften en budget. Laat ons ervaren team uw huis transformeren en uw leefruimte optimaliseren met onze hoogwaardige renovatiediensten.

Ontdek Luxe en Functionaliteit: Onze Cinwall Oplossingen

Transformeer uw woonkamer tot een oase van comfort en stijl met onze innovatieve cinwall-oplossingen. Na het nauwgezette vakmanschap van stukadoorwerk en de vlekkeloze afwerking van schilderwerk, verhef uw ruimte tot nieuwe hoogten van luxe en verfijning. Onze cinwalls combineren naadloos vorm en functie, met een strak en modern esthetisch, terwijl ze aanpasbare functies bieden om uw woonervaring te verbeteren. Van geïntegreerde verlichtingsopties tot multimediafuncties, onze cinwalls creëren een middelpunt dat ontspanning, entertainment en personalisatie uitnodigt. Laat ons uw leefruimte opnieuw definiëren met cinwalls die de zintuigen prikkelen en uw levensstijl verheffen.

Waarop wachten?

Offerte aanvragen
CONTACT ONS
× Hoe kunnen we u helpen ?