Diensten

[vc_row][vc_column el_class=”customCont”][vc_column_text]Bij Koster Tuin & Interieur bieden we veel diensten onder één dak om onze klantenkring in de Haarlem tegemoet te komen. Wij stylen uw tuin in verschillende ontwerpen en bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin.

Koster Tuin & Interieur zorgt ervoor dat alle soorten en maten projecten worden uitgevoerd met vakbekwame handen, innovatieve oplossingen en professionele apparatuur. Wij gebruiken de beste technieken en materialen voor uw tuinonderhoud, schuttingen, bestrating, etc.

Onze jarenlange ervaring en knowhow maken het proces eenvoudig, snel en stressvrij. We bieden onze klanten een one-stop bestemming voor het laten ontwerpen van huisindelingen, het bedekken of lamineren van vloeren, het schilderen van huizen/kantoren en nog veel meer.

Welke service je ook nodig hebt, wij zetten met passie je ideeën om in werkelijkheid door ons te blijven inzetten voor kwaliteit en integriteit.

Uw tevredenheid is onze prioriteit.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][bunch_services_grid cat=”services-grid” sort=”random” order=”ASC” num=”12″ text_limit=”16″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][bunch_our_estimation sub_title=”Verzoek om” title=”Gratis schatting” our_estimation=”JTVCY29udGFjdC1mb3JtLTclMjBpZCUzRCUyMjE3NCUyMiUyMHRpdGxlJTNEJTIyT3VyJTIwRXN0aW1hdGlvbiUyMiU1RA==”][/vc_column][/vc_row]

× Hoe kunnen we u helpen ?